Нитро системи
Предлагаме продажба и инсталиране на нитро системи!
Монтирането на нитро система си остава най-финансово изгодният, най-бързият и сравнително безопасен начин за реално увеличаване на специфичната мощност на автомобила - ефектът е равносилен на монтирането на турбо компресор.
С помощта на нитро система при един немодифициран четирицилиндров двигател със среден обем и при правилна настройка и експлоатация, мощността може да се повиши до 75к.с.
Принципно е възможно монтирането на нитро ситеми на всички двигатели с обем над 1600 см3 – като е желателно е да са с многоточкова електрическа инжекционна система на впръскване на горивото!
Монтирането на нитро система на карбураторни и моноинжекционни двигатели също е възможно, но е свързано с много допълнителни трудности - не го препоръчваме...
С цел осигуряване безопасната работа на нитро системата все пак е необходимо да се направят някои подобрения по двигателя като например:

1.Смяната на запалителните свещи с по-студени и по-качествени такива(Iridium)
2.Подобрена изпускателна система - увеличаване на общия диаметър и премахване на катализатора.
3.Бензинова помпа с по-голям дебит(при монтирането на по-мощни нитро системи).
4.Използването на високооктанов бензин и при необходимост задаване на нови стойности на аванса.

За правилната настройка на нитро системата разполагаме със специализирана техника за мониторинг и настройка на модифицирани двигатели, както и на такива с монтирани нитро системи - позволяваща запис и анализ на данни от двигателя по време на движение и след активиране на нитро системата. Следят се показатели като обороти на двигателя, позиция на дроселовата клапа, съотношение на гориво/въздушна смес и т.н. Всичко това позволява нитро системата да бъде настроена правилно и да работи без опасност за двигателя, а при необходимост и да се изготви специализиран тунинг софтуер(чип) съобразен с особеностите на двигателя и нитро системата.

nitro

Или казано накратко - предлагаме инсталиране, монтаж и настройка на нитро системи, а при нужда и програмиране на специален тунинг софтуер(чип), който гарантира по-безопасна работа на двигателя...Нитро системи
Работим с нитро системи от продуктовата гама на фирмите: NOS(USA), DynoTune(USA), Cold Fusion(USA)!
www.nitro-power.com/ - Нашият онлайн магазин за нитро системи и компоненти!


чип тунинг чип тунинг чип тунинг


Компоненти

Соленоиди за нитро системи:
Соленоиди за нитро системи

Инжектори за нитро системи:
Инжектори за нитро системи


Аксесоари

Манометри за нитро бутилки:
Манометри за нитро бутилки

Подгряващ елемент за нитро бутилки:
Подгряващ елемент за нитро бутилки

За допълнително уточняване на подробностите и цени се свържете с нас на посочения в сайта е-mail или телефон !За повече информация:
тел: 0887/031 833
email: office@chiptuning-bg.com
ГР. ПАЗАРДЖИК
чип тунинг цени


Designed by Venex Ltd